Balklänningar i Säve

Annons:
Snygga och eleganta balklänningar i Säve - här guidar vi dig till att hitta klädbutiker i Säve som säljer eller hyr ut balklänningar till bra pris. Om du bor i eller i närheten av Säve och letar efter en klädbutik i vilken du kan köpa eller hyra balklänning i Säve som hittar du här sammanlagt 1 olika förslag nedan. Flera av butikerna i Säve erbjuder också accessoarer relaterade till balklänningar, till exempel handskar, underkläder och väskor lämpliga till balklänningar.
Annons:

Balklänning i Säve

Nedan kan du ta del av vår lista över olika klädbutiker som säljer och hyr ut balklänningar i Säve, samt accessoarer som handskar och underkläder.

Bröllopshoppen
Brunstorps Hage 46
423 70 SÄVE

Annons:

Hyra balklänning i Säve

I många fall är det praktiskt att hyra sin balklänning och flera av ovan butiker erbjuder sannolikt möjlighet att hyra balklänning i Säve. Använd butikernas kontaktinformation för att ta reda på i vilka klädbutiker du kan hyra balklänning i Säve.

Balklänningsfakta om orten Säve

I Säve fanns det som bekant minst en butik där man kan köpa eller hyra balklänning, nedan finns en del generell fakta om orten Säve.

Säve är ett primärområde och en stadsdel på Hisingen i Göteborgs kommun, tillhörande stadsdelsnämndsområdet Norra Hisingen. Stadsdelen Säve, som motsvarar Säve socken, har en areal på 3 320 hektar.

Yta: 3 320 hektar
Invånarantal: 2286, år 2010

Här hittar du mer information om Säve om du vill lära dig mer än saker relaterat till balklänningar i Säve.

Sammanlagt hittade vi totalt 1 olika klädbutiker där du kan köpa eller hyra balklänning i Säve. Om du inte hittar någon lämplig butik i Säve när det gäller balklänning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra klädbutiker med balklänningar i Västra Götaland.
Annons:

Sök balklänningar

Balklänningar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta olika klädbutiker vilka säljer och hyr ut balklänningar.