Balklänningar i Kungälv

Annons:
Snygga och eleganta balklänningar i Kungälv - här guidar vi dig till att hitta klädbutiker i Kungälv som säljer eller hyr ut balklänningar till bra pris. Om du bor i eller i närheten av Kungälv och letar efter en klädbutik i vilken du kan köpa eller hyra balklänning i Kungälv som hittar du här sammanlagt 1 olika förslag nedan. Flera av butikerna i Kungälv erbjuder också accessoarer relaterade till balklänningar, till exempel handskar, underkläder och väskor lämpliga till balklänningar.
Annons:

Balklänning i Kungälv

Nedan kan du ta del av vår lista över olika klädbutiker som säljer och hyr ut balklänningar i Kungälv, samt accessoarer som handskar och underkläder.

Emilianos Högtidskläder & Skrädderi
Västra g. 73
442 31 Kungälv

Annons:

Hyra balklänning i Kungälv

I många fall är det praktiskt att hyra sin balklänning och flera av ovan butiker erbjuder sannolikt möjlighet att hyra balklänning i Kungälv. Använd butikernas kontaktinformation för att ta reda på i vilka klädbutiker du kan hyra balklänning i Kungälv.

Balklänningsfakta om orten Kungälv

I Kungälv fanns det som bekant minst en butik där man kan köpa eller hyra balklänning, nedan finns en del generell fakta om orten Kungälv.

Kungälv är en tätort i södra Bohuslän, belägen ca 20 km norr om centrala Göteborg där Göta älv förgrenas i Nordre älv. Kungälv är centralort i Kungälvs kommun, Västra Götalands län. Staden passeras av motorvägen på E6, och har en station på Bohusbanan i Ytterby, 4 km väster om centrum.

Yta: 1 152,33 hektar
Invånarantal: 22768, år 2010

Här hittar du mer information om Kungälv om du vill lära dig mer än saker relaterat till balklänningar i Kungälv.

Sammanlagt hittade vi totalt 1 olika klädbutiker där du kan köpa eller hyra balklänning i Kungälv. Om du inte hittar någon lämplig butik i Kungälv när det gäller balklänning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra klädbutiker med balklänningar i Västra Götaland.
Annons:

Sök balklänningar

Balklänningar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta olika klädbutiker vilka säljer och hyr ut balklänningar.