Balklänningar i Brämhult

Annons:
Snygga och eleganta balklänningar i Brämhult - här guidar vi dig till att hitta klädbutiker i Brämhult som säljer eller hyr ut balklänningar till bra pris. Om du bor i eller i närheten av Brämhult och letar efter en klädbutik i vilken du kan köpa eller hyra balklänning i Brämhult som hittar du här sammanlagt 1 olika förslag nedan. Flera av butikerna i Brämhult erbjuder också accessoarer relaterade till balklänningar, till exempel handskar, underkläder och väskor lämpliga till balklänningar.
Annons:

Balklänning i Brämhult

Nedan kan du ta del av vår lista över olika klädbutiker som säljer och hyr ut balklänningar i Brämhult, samt accessoarer som handskar och underkläder.

Ringheims Brud- & Festboutique
Ekg. 4
507 32 Brämhult

Annons:

Hyra balklänning i Brämhult

I många fall är det praktiskt att hyra sin balklänning och flera av ovan butiker erbjuder sannolikt möjlighet att hyra balklänning i Brämhult. Använd butikernas kontaktinformation för att ta reda på i vilka klädbutiker du kan hyra balklänning i Brämhult.

Balklänningsfakta om orten Brämhult

I Brämhult fanns det som bekant minst en butik där man kan köpa eller hyra balklänning, nedan finns en del generell fakta om orten Brämhult.

Brämhult är en del av tätorten Borås i Borås kommun och kyrkbyn i Brämhults socken belägen öster om centrum. Brämhult har sedan 1950-talet utvecklats till en villaförort till Borås. Under 1950-talet bebyggdes bland annat Myråsgatan och en låg- och mellanstadieskola, Myråsskolan, byggdes.

Yta: 20 km2
Invånarantal: 1918, år 1960

Här hittar du mer information om Brämhult om du vill lära dig mer än saker relaterat till balklänningar i Brämhult.

Sammanlagt hittade vi totalt 1 olika klädbutiker där du kan köpa eller hyra balklänning i Brämhult. Om du inte hittar någon lämplig butik i Brämhult när det gäller balklänning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra klädbutiker med balklänningar i Västra Götaland.
Annons:

Sök balklänningar

Balklänningar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta olika klädbutiker vilka säljer och hyr ut balklänningar.