Balklänningar i Borås

Annons:
Snygga och eleganta balklänningar i Borås - här guidar vi dig till att hitta klädbutiker i Borås som säljer eller hyr ut balklänningar till bra pris. Om du bor i eller i närheten av Borås och letar efter en klädbutik i vilken du kan köpa eller hyra balklänning i Borås som hittar du här sammanlagt 4 olika förslag nedan. Flera av butikerna i Borås erbjuder också accessoarer relaterade till balklänningar, till exempel handskar, underkläder och väskor lämpliga till balklänningar.
Annons:

Balklänning i Borås

Nedan kan du ta del av vår lista över olika klädbutiker som säljer och hyr ut balklänningar i Borås, samt accessoarer som handskar och underkläder.

Splendor skrädderi
Kungsg. 40
503 35 Borås


Tomas Skrädderi
Hallbergsg. 7
503 30 BORÅS


Lnb Brudklänningar
Vätteg. 13
506 41 Borås


Marys Skrädderi
Torgg. 4
503 30 BORÅS

Annons:

Hyra balklänning i Borås

I många fall är det praktiskt att hyra sin balklänning och flera av ovan butiker erbjuder sannolikt möjlighet att hyra balklänning i Borås. Använd butikernas kontaktinformation för att ta reda på i vilka klädbutiker du kan hyra balklänning i Borås.

Balklänningsfakta om orten Borås

I Borås fanns det som bekant minst en butik där man kan köpa eller hyra balklänning, nedan finns en del generell fakta om orten Borås.

Borås är en tätort i Västergötland och centralort i Borås kommun, Västra Götalands län. Borås är Sveriges 14:e största tätort med 66 273 (2010) av kommunens 108 741 invånare (2015). En staty av stadens grundare, Gustav II Adolf, står på Stora Torget. Staden är centrum i Sjuhäradsbygden.

Yta: 3 139,65 hektar
Invånarantal: 66273, år 2010

Här hittar du mer information om Borås om du vill lära dig mer än saker relaterat till balklänningar i Borås.

Sammanlagt hittade vi totalt 4 olika klädbutiker där du kan köpa eller hyra balklänning i Borås. Om du inte hittar någon lämplig butik i Borås när det gäller balklänning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra klädbutiker med balklänningar i Västra Götaland.
Annons:

Sök balklänningar

Balklänningar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta olika klädbutiker vilka säljer och hyr ut balklänningar.