Balklänningar i Västerås

Annons:
Snygga och eleganta balklänningar i Västerås - här guidar vi dig till att hitta klädbutiker i Västerås som säljer eller hyr ut balklänningar till bra pris. Om du bor i eller i närheten av Västerås och letar efter en klädbutik i vilken du kan köpa eller hyra balklänning i Västerås som hittar du här sammanlagt 3 olika förslag nedan. Flera av butikerna i Västerås erbjuder också accessoarer relaterade till balklänningar, till exempel handskar, underkläder och väskor lämpliga till balklänningar.
Annons:

Balklänning i Västerås

Nedan kan du ta del av vår lista över olika klädbutiker som säljer och hyr ut balklänningar i Västerås, samt accessoarer som handskar och underkläder.

Ruths
Stora g. 74
724 60 VÄSTERÅS


Ursulas Fest & Bröllopskläder AB
Källg. 14
722 11 VÄSTERÅS


Luxdress.se
Köpmang. 12
722 15 VÄSTERÅS

Annons:

Hyra balklänning i Västerås

I många fall är det praktiskt att hyra sin balklänning och flera av ovan butiker erbjuder sannolikt möjlighet att hyra balklänning i Västerås. Använd butikernas kontaktinformation för att ta reda på i vilka klädbutiker du kan hyra balklänning i Västerås.

Balklänningsfakta om orten Västerås

I Västerås fanns det som bekant minst en butik där man kan köpa eller hyra balklänning, nedan finns en del generell fakta om orten Västerås.

Västerås är en tätort i Västmanland samt centralort för Västerås kommun, residensstad för Västmanlands län och stiftsstad för Västerås stift. Västerås är Sveriges femte största tätort (2010). Staden ligger vid Mälarens norra strand cirka 10 mil västnordväst om Stockholm.

Yta: 52,9 km2
Invånarantal: 110877, år 2010

Här hittar du mer information om Västerås om du vill lära dig mer än saker relaterat till balklänningar i Västerås.

Sammanlagt hittade vi totalt 3 olika klädbutiker där du kan köpa eller hyra balklänning i Västerås. Om du inte hittar någon lämplig butik i Västerås när det gäller balklänning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra klädbutiker med balklänningar i Västmanland.
Annons:

Sök balklänningar

Balklänningar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta olika klädbutiker vilka säljer och hyr ut balklänningar.