Balklänningar i Sundsvall

Annons:
Snygga och eleganta balklänningar i Sundsvall - här guidar vi dig till att hitta klädbutiker i Sundsvall som säljer eller hyr ut balklänningar till bra pris. Om du bor i eller i närheten av Sundsvall och letar efter en klädbutik i vilken du kan köpa eller hyra balklänning i Sundsvall som hittar du här sammanlagt 2 olika förslag nedan. Flera av butikerna i Sundsvall erbjuder också accessoarer relaterade till balklänningar, till exempel handskar, underkläder och väskor lämpliga till balklänningar.
Annons:

Balklänning i Sundsvall

Nedan kan du ta del av vår lista över olika klädbutiker som säljer och hyr ut balklänningar i Sundsvall, samt accessoarer som handskar och underkläder.

Ateljé MT, Mona Coox
Sjög. 2
852 34 Sundsvall


Ingrids Eleganten
Trädgårdsg. 37
852 32 Sundsvall

Annons:

Hyra balklänning i Sundsvall

I många fall är det praktiskt att hyra sin balklänning och flera av ovan butiker erbjuder sannolikt möjlighet att hyra balklänning i Sundsvall. Använd butikernas kontaktinformation för att ta reda på i vilka klädbutiker du kan hyra balklänning i Sundsvall.

Balklänningsfakta om orten Sundsvall

I Sundsvall fanns det som bekant minst en butik där man kan köpa eller hyra balklänning, nedan finns en del generell fakta om orten Sundsvall.

Sundsvall är en tätort som är centralort i Sundsvalls kommun och Västernorrlands län, och utgör Medelpads enda stad. Orten är invånarmässigt Sveriges 21:a och Norrlands tredje största tätort. Näringslivet har historiskt dominerats av skogsindustrin och SCA Graphics Sundsvall AB är fortfarande den största privata arbetsgivaren i kommunen.

Yta: 2 746,20 hektar
Invånarantal: 50712, år 2010

Här hittar du mer information om Sundsvall om du vill lära dig mer än saker relaterat till balklänningar i Sundsvall.

Sammanlagt hittade vi totalt 2 olika klädbutiker där du kan köpa eller hyra balklänning i Sundsvall. Om du inte hittar någon lämplig butik i Sundsvall när det gäller balklänning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra klädbutiker med balklänningar i Västernorrland.
Annons:

Sök balklänningar

Balklänningar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta olika klädbutiker vilka säljer och hyr ut balklänningar.