Balklänningar i Sörberge

Annons:
Snygga och eleganta balklänningar i Sörberge - här guidar vi dig till att hitta klädbutiker i Sörberge som säljer eller hyr ut balklänningar till bra pris. Om du bor i eller i närheten av Sörberge och letar efter en klädbutik i vilken du kan köpa eller hyra balklänning i Sörberge som hittar du här sammanlagt 2 olika förslag nedan. Flera av butikerna i Sörberge erbjuder också accessoarer relaterade till balklänningar, till exempel handskar, underkläder och väskor lämpliga till balklänningar.
Annons:

Balklänning i Sörberge

Nedan kan du ta del av vår lista över olika klädbutiker som säljer och hyr ut balklänningar i Sörberge, samt accessoarer som handskar och underkläder.

KultHyrMagazinet
N. Fagerviksv. 5
860 30 Sörberge


Fest-Yran
Riksg. 1
860 30 Sörberge

Annons:

Hyra balklänning i Sörberge

I många fall är det praktiskt att hyra sin balklänning och flera av ovan butiker erbjuder sannolikt möjlighet att hyra balklänning i Sörberge. Använd butikernas kontaktinformation för att ta reda på i vilka klädbutiker du kan hyra balklänning i Sörberge.

Balklänningsfakta om orten Sörberge

I Sörberge fanns det som bekant minst en butik där man kan köpa eller hyra balklänning, nedan finns en del generell fakta om orten Sörberge.

Sörberge är en del av tätorten Timrå i Timrå kommun, Medelpad och ligger strax norr om centrala Timrå (Vivsta). Före 1970 var Sörberge en egen tätort.

Yta:
Invånarantal: 3131, år 1960

Här hittar du mer information om Sörberge om du vill lära dig mer än saker relaterat till balklänningar i Sörberge.

Sammanlagt hittade vi totalt 2 olika klädbutiker där du kan köpa eller hyra balklänning i Sörberge. Om du inte hittar någon lämplig butik i Sörberge när det gäller balklänning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra klädbutiker med balklänningar i Västernorrland.
Annons:

Sök balklänningar

Balklänningar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta olika klädbutiker vilka säljer och hyr ut balklänningar.