Balklänningar i Umeå

Annons:
Snygga och eleganta balklänningar i Umeå - här guidar vi dig till att hitta klädbutiker i Umeå som säljer eller hyr ut balklänningar till bra pris. Om du bor i eller i närheten av Umeå och letar efter en klädbutik i vilken du kan köpa eller hyra balklänning i Umeå som hittar du här sammanlagt 1 olika förslag nedan. Flera av butikerna i Umeå erbjuder också accessoarer relaterade till balklänningar, till exempel handskar, underkläder och väskor lämpliga till balklänningar.
Annons:

Balklänning i Umeå

Nedan kan du ta del av vår lista över olika klädbutiker som säljer och hyr ut balklänningar i Umeå, samt accessoarer som handskar och underkläder.

Högtidskläder, Karlssons Eftr.
V. Norrlandsg. 22
903 29 Umeå

Annons:

Hyra balklänning i Umeå

I många fall är det praktiskt att hyra sin balklänning och flera av ovan butiker erbjuder sannolikt möjlighet att hyra balklänning i Umeå. Använd butikernas kontaktinformation för att ta reda på i vilka klädbutiker du kan hyra balklänning i Umeå.

Balklänningsfakta om orten Umeå

I Umeå fanns det som bekant minst en butik där man kan köpa eller hyra balklänning, nedan finns en del generell fakta om orten Umeå.

Umeå är en tätort i Västerbotten. Umeå är centralort i Umeå kommun och residensstad i Västerbottens län samt universitetsstad sedan 1965. Umeå, som ofta kallas Björkarnas stad, är beläget invid Umeälven, cirka femton kilometer från Bottenhavets kust. Orten växte fram på 1300-talet kring Backens kyrka.

Yta: 34,15 km2
Invånarantal: 79594, år 2010

Här hittar du mer information om Umeå om du vill lära dig mer än saker relaterat till balklänningar i Umeå.

Sammanlagt hittade vi totalt 1 olika klädbutiker där du kan köpa eller hyra balklänning i Umeå. Om du inte hittar någon lämplig butik i Umeå när det gäller balklänning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra klädbutiker med balklänningar i Västerbotten.
Annons:

Sök balklänningar

Balklänningar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta olika klädbutiker vilka säljer och hyr ut balklänningar.