Balklänningar i Bålsta

Annons:
Snygga och eleganta balklänningar i Bålsta - här guidar vi dig till att hitta klädbutiker i Bålsta som säljer eller hyr ut balklänningar till bra pris. Om du bor i eller i närheten av Bålsta och letar efter en klädbutik i vilken du kan köpa eller hyra balklänning i Bålsta som hittar du här sammanlagt 1 olika förslag nedan. Flera av butikerna i Bålsta erbjuder också accessoarer relaterade till balklänningar, till exempel handskar, underkläder och väskor lämpliga till balklänningar.
Annons:

Balklänning i Bålsta

Nedan kan du ta del av vår lista över olika klädbutiker som säljer och hyr ut balklänningar i Bålsta, samt accessoarer som handskar och underkläder.

Ateljé Modern Design
Ulleviv. 67
746 51 BÅLSTA

Annons:

Hyra balklänning i Bålsta

I många fall är det praktiskt att hyra sin balklänning och flera av ovan butiker erbjuder sannolikt möjlighet att hyra balklänning i Bålsta. Använd butikernas kontaktinformation för att ta reda på i vilka klädbutiker du kan hyra balklänning i Bålsta.

Balklänningsfakta om orten Bålsta

I Bålsta fanns det som bekant minst en butik där man kan köpa eller hyra balklänning, nedan finns en del generell fakta om orten Bålsta.

Bålsta är en tätort och centralort i Håbo kommun, Uppsala län. Bålsta ligger utmed motorvägen E18 och Mälarbanan, nära Mälaren cirka 5 mil söder om Uppsala och 5 mil nordväst om Stockholm. Länsväg C 545 (Gamla E18) genomkorsar orten.

Yta: 1 072,57 hektar
Invånarantal: 14147, år 2010

Här hittar du mer information om Bålsta om du vill lära dig mer än saker relaterat till balklänningar i Bålsta.

Sammanlagt hittade vi totalt 1 olika klädbutiker där du kan köpa eller hyra balklänning i Bålsta. Om du inte hittar någon lämplig butik i Bålsta när det gäller balklänning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra klädbutiker med balklänningar i Uppsala.
Annons:

Sök balklänningar

Balklänningar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta olika klädbutiker vilka säljer och hyr ut balklänningar.