Balklänningar i Malmö

Annons:
Snygga och eleganta balklänningar i Malmö - här guidar vi dig till att hitta klädbutiker i Malmö som säljer eller hyr ut balklänningar till bra pris. Om du bor i eller i närheten av Malmö och letar efter en klädbutik i vilken du kan köpa eller hyra balklänning i Malmö som hittar du här sammanlagt 10 olika förslag nedan. Flera av butikerna i Malmö erbjuder också accessoarer relaterade till balklänningar, till exempel handskar, underkläder och väskor lämpliga till balklänningar.
Annons:

Balklänning i Malmö

Nedan kan du ta del av vår lista över olika klädbutiker som säljer och hyr ut balklänningar i Malmö, samt accessoarer som handskar och underkläder.

Skräddarhuset Malmö
Fersens v. 2
211 42 Malmö


Palm Design
Bergsg. 11 A
211 54 MALMÖ


Pink & Purple
S. Förstadsg. 41 Triangeln
211 43 MALMÖ


Stiliga Högtidskläder
Dalaplan 2
214 28 MALMÖ


Irmas Hus
Kalendeg. 13
211 35 Malmö


Monti Amand / Wedding Store
Studentg. 2
211 38 MALMÖ


JL Collection C/o Skräddarhuset
Fersens v. 2
211 42 Malmö


Lönngårdens Skrädderi & Kemtvätt
Lönng. 58
214 49 Malmö


Pagelle
Davidshallsg. 27 A
211 45 MALMÖ


Södra Högtidskläder
Gustav Adolfs Torg 51
211 39 Malmö

Annons:

Hyra balklänning i Malmö

I många fall är det praktiskt att hyra sin balklänning och flera av ovan butiker erbjuder sannolikt möjlighet att hyra balklänning i Malmö. Använd butikernas kontaktinformation för att ta reda på i vilka klädbutiker du kan hyra balklänning i Malmö.

Balklänningsfakta om orten Malmö

I Malmö fanns det som bekant minst en butik där man kan köpa eller hyra balklänning, nedan finns en del generell fakta om orten Malmö.

Malmö är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Malmö kommun i Skåne län men även innefattande Arlöv i Burlövs kommun. Malmödelen av tätorten utgör centralort i Malmö kommun, medan Arlöv utgör centralort i Burlövs kommun. Malmö är även residensstad i Skåne län.

Yta: 7 681,36 ha
Invånarantal: 280415, år 2010

Här hittar du mer information om Malmö om du vill lära dig mer än saker relaterat till balklänningar i Malmö.

Sammanlagt hittade vi totalt 10 olika klädbutiker där du kan köpa eller hyra balklänning i Malmö. Om du inte hittar någon lämplig butik i Malmö när det gäller balklänning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra klädbutiker med balklänningar i Skåne.
Annons:

Sök balklänningar

Balklänningar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta olika klädbutiker vilka säljer och hyr ut balklänningar.