Balklänningar i Lund

Annons:
Snygga och eleganta balklänningar i Lund - här guidar vi dig till att hitta klädbutiker i Lund som säljer eller hyr ut balklänningar till bra pris. Om du bor i eller i närheten av Lund och letar efter en klädbutik i vilken du kan köpa eller hyra balklänning i Lund som hittar du här sammanlagt 3 olika förslag nedan. Flera av butikerna i Lund erbjuder också accessoarer relaterade till balklänningar, till exempel handskar, underkläder och väskor lämpliga till balklänningar.
Annons:

Balklänning i Lund

Nedan kan du ta del av vår lista över olika klädbutiker som säljer och hyr ut balklänningar i Lund, samt accessoarer som handskar och underkläder.

Frackhuset
Sandg. 2
223 50 LUND


Annika Karp Couture
Fredsg. 2
222 20 LUND


Christi Damskrädderi
St. Söderg. 65
222 23 Lund

Annons:

Hyra balklänning i Lund

I många fall är det praktiskt att hyra sin balklänning och flera av ovan butiker erbjuder sannolikt möjlighet att hyra balklänning i Lund. Använd butikernas kontaktinformation för att ta reda på i vilka klädbutiker du kan hyra balklänning i Lund.

Balklänningsfakta om orten Lund

I Lund fanns det som bekant minst en butik där man kan köpa eller hyra balklänning, nedan finns en del generell fakta om orten Lund.

Lund är centralort i Lunds kommun och ligger i sydvästra Skåne i södra Sverige. Det är Sveriges elfte största tätort. Lunds universitet och Lunds stift styrs från Lund. Staden ingår i storstadsregionen Stor-Malmö enligt Statistiska centralbyrån. Lund ligger på en utlöpare av Romeleåsen som avgränsar Lundaslätten i nordöst.

Yta: 2 575,03 hektar
Invånarantal: 82800, år 2010

Här hittar du mer information om Lund om du vill lära dig mer än saker relaterat till balklänningar i Lund.

Sammanlagt hittade vi totalt 3 olika klädbutiker där du kan köpa eller hyra balklänning i Lund. Om du inte hittar någon lämplig butik i Lund när det gäller balklänning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra klädbutiker med balklänningar i Skåne.
Annons:

Sök balklänningar

Balklänningar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta olika klädbutiker vilka säljer och hyr ut balklänningar.