Balklänningar i Höör

Annons:
Snygga och eleganta balklänningar i Höör - här guidar vi dig till att hitta klädbutiker i Höör som säljer eller hyr ut balklänningar till bra pris. Om du bor i eller i närheten av Höör och letar efter en klädbutik i vilken du kan köpa eller hyra balklänning i Höör som hittar du här sammanlagt 1 olika förslag nedan. Flera av butikerna i Höör erbjuder också accessoarer relaterade till balklänningar, till exempel handskar, underkläder och väskor lämpliga till balklänningar.
Annons:

Balklänning i Höör

Nedan kan du ta del av vår lista över olika klädbutiker som säljer och hyr ut balklänningar i Höör, samt accessoarer som handskar och underkläder.

Christel Olssons Skrädderi
Backvändan 12
243 32 Höör

Annons:

Hyra balklänning i Höör

I många fall är det praktiskt att hyra sin balklänning och flera av ovan butiker erbjuder sannolikt möjlighet att hyra balklänning i Höör. Använd butikernas kontaktinformation för att ta reda på i vilka klädbutiker du kan hyra balklänning i Höör.

Balklänningsfakta om orten Höör

I Höör fanns det som bekant minst en butik där man kan köpa eller hyra balklänning, nedan finns en del generell fakta om orten Höör.

Höör är en tätort och centralort i Höörs kommun i Skåne län. Näringslivet är varierat med bland annat verkstadsföretag, sågverk och butiker/stormarknad. Höörs mejeri byggdes 1893 och var i drift till 1973. Under 2007 revs mejeriet för att ge plats åt bostäder, 78 lägenheter, som stod inflyttningsklara sommaren 2009.

Yta: 611,75 hektar
Invånarantal: 7865, år 2010

Här hittar du mer information om Höör om du vill lära dig mer än saker relaterat till balklänningar i Höör.

Sammanlagt hittade vi totalt 1 olika klädbutiker där du kan köpa eller hyra balklänning i Höör. Om du inte hittar någon lämplig butik i Höör när det gäller balklänning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra klädbutiker med balklänningar i Skåne.
Annons:

Sök balklänningar

Balklänningar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta olika klädbutiker vilka säljer och hyr ut balklänningar.