Balklänningar i Örebro

Annons:
Snygga och eleganta balklänningar i Örebro - här guidar vi dig till att hitta klädbutiker i Örebro som säljer eller hyr ut balklänningar till bra pris. Om du bor i eller i närheten av Örebro och letar efter en klädbutik i vilken du kan köpa eller hyra balklänning i Örebro som hittar du här sammanlagt 2 olika förslag nedan. Flera av butikerna i Örebro erbjuder också accessoarer relaterade till balklänningar, till exempel handskar, underkläder och väskor lämpliga till balklänningar.
Annons:

Balklänning i Örebro

Nedan kan du ta del av vår lista över olika klädbutiker som säljer och hyr ut balklänningar i Örebro, samt accessoarer som handskar och underkläder.

Brudspecialisten
Rudbecksg. 19
702 11 örebro


White Night Bal & Brudkläder
Trädgårdsg. 5
702 12 ÖREBRO

Annons:

Hyra balklänning i Örebro

I många fall är det praktiskt att hyra sin balklänning och flera av ovan butiker erbjuder sannolikt möjlighet att hyra balklänning i Örebro. Använd butikernas kontaktinformation för att ta reda på i vilka klädbutiker du kan hyra balklänning i Örebro.

Balklänningsfakta om orten Örebro

I Örebro fanns det som bekant minst en butik där man kan köpa eller hyra balklänning, nedan finns en del generell fakta om orten Örebro.

Örebro är en tätort vid Hjälmarens västra strand i Närke, samt centralort i Örebro kommun och residensstad i Örebro län. I slutet av 1800-talet grundades de första skofabrikerna. Sedan 1873 har det funnits 365 olika skofabriker och skotillverkare i Örebro. De största och mest kända var Oscaria, Rex. Örnen och Skandia.

Yta: 42,96 km²
Invånarantal: 107038, år 2010

Här hittar du mer information om Örebro om du vill lära dig mer än saker relaterat till balklänningar i Örebro.

Sammanlagt hittade vi totalt 2 olika klädbutiker där du kan köpa eller hyra balklänning i Örebro. Om du inte hittar någon lämplig butik i Örebro när det gäller balklänning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra klädbutiker med balklänningar i Örebro.
Annons:

Sök balklänningar

Balklänningar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta olika klädbutiker vilka säljer och hyr ut balklänningar.