Balklänningar i Luleå

Annons:
Snygga och eleganta balklänningar i Luleå - här guidar vi dig till att hitta klädbutiker i Luleå som säljer eller hyr ut balklänningar till bra pris. Om du bor i eller i närheten av Luleå och letar efter en klädbutik i vilken du kan köpa eller hyra balklänning i Luleå som hittar du här sammanlagt 1 olika förslag nedan. Flera av butikerna i Luleå erbjuder också accessoarer relaterade till balklänningar, till exempel handskar, underkläder och väskor lämpliga till balklänningar.
Annons:

Balklänning i Luleå

Nedan kan du ta del av vår lista över olika klädbutiker som säljer och hyr ut balklänningar i Luleå, samt accessoarer som handskar och underkläder.

Skräddarn
Tullg. 12
972 38 LULEÅ

Annons:

Hyra balklänning i Luleå

I många fall är det praktiskt att hyra sin balklänning och flera av ovan butiker erbjuder sannolikt möjlighet att hyra balklänning i Luleå. Använd butikernas kontaktinformation för att ta reda på i vilka klädbutiker du kan hyra balklänning i Luleå.

Balklänningsfakta om orten Luleå

I Luleå fanns det som bekant minst en butik där man kan köpa eller hyra balklänning, nedan finns en del generell fakta om orten Luleå.

Luleå är en tätort (stad) i Norrbotten samt centralort i Luleå kommun, residensstad för Norrbottens län och stiftsstad för Luleå stift. I Luleå ligger huvudkontoren för företagen LKAB, Max Hamburgerrestauranger och Vattenfall Vattenkraft AB. I Alvik strax utanför Luleå finns huvudkontoret för företaget Liko.

Yta: 2 908,97 hektar
Invånarantal: 46607, år 2010

Här hittar du mer information om Luleå om du vill lära dig mer än saker relaterat till balklänningar i Luleå.

Sammanlagt hittade vi totalt 1 olika klädbutiker där du kan köpa eller hyra balklänning i Luleå. Om du inte hittar någon lämplig butik i Luleå när det gäller balklänning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra klädbutiker med balklänningar i Norrbotten.
Annons:

Sök balklänningar

Balklänningar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta olika klädbutiker vilka säljer och hyr ut balklänningar.