Balklänningar i Ljungby

Annons:
Snygga och eleganta balklänningar i Ljungby - här guidar vi dig till att hitta klädbutiker i Ljungby som säljer eller hyr ut balklänningar till bra pris. Om du bor i eller i närheten av Ljungby och letar efter en klädbutik i vilken du kan köpa eller hyra balklänning i Ljungby som hittar du här sammanlagt 1 olika förslag nedan. Flera av butikerna i Ljungby erbjuder också accessoarer relaterade till balklänningar, till exempel handskar, underkläder och väskor lämpliga till balklänningar.
Annons:

Balklänning i Ljungby

Nedan kan du ta del av vår lista över olika klädbutiker som säljer och hyr ut balklänningar i Ljungby, samt accessoarer som handskar och underkläder.

Dreamwear
Kungsg. 3
341 43 Ljungby

Annons:

Hyra balklänning i Ljungby

I många fall är det praktiskt att hyra sin balklänning och flera av ovan butiker erbjuder sannolikt möjlighet att hyra balklänning i Ljungby. Använd butikernas kontaktinformation för att ta reda på i vilka klädbutiker du kan hyra balklänning i Ljungby.

Balklänningsfakta om orten Ljungby

I Ljungby fanns det som bekant minst en butik där man kan köpa eller hyra balklänning, nedan finns en del generell fakta om orten Ljungby.

Ljungby är centralort i Ljungby kommun i Kronobergs län. Orten ligger där E4 och riksväg 25 möts, i Lagans dalgång. Bland industrierna i Ljungby finns Svetruck, Wascator Electrolux, Strålfors, Ljungby Maskin, CTC Enertech, HP Tronic och LL-Skogsmaskiner. Det finns även ett antal mindre och nischade företag placerade i Ljungby.

Yta: 1 193,49 hektar
Invånarantal: 15205, år 2010

Här hittar du mer information om Ljungby om du vill lära dig mer än saker relaterat till balklänningar i Ljungby.

Sammanlagt hittade vi totalt 1 olika klädbutiker där du kan köpa eller hyra balklänning i Ljungby. Om du inte hittar någon lämplig butik i Ljungby när det gäller balklänning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra klädbutiker med balklänningar i Kronoberg.
Annons:

Sök balklänningar

Balklänningar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta olika klädbutiker vilka säljer och hyr ut balklänningar.