Balklänningar i Oskarshamn

Annons:
Snygga och eleganta balklänningar i Oskarshamn - här guidar vi dig till att hitta klädbutiker i Oskarshamn som säljer eller hyr ut balklänningar till bra pris. Om du bor i eller i närheten av Oskarshamn och letar efter en klädbutik i vilken du kan köpa eller hyra balklänning i Oskarshamn som hittar du här sammanlagt 2 olika förslag nedan. Flera av butikerna i Oskarshamn erbjuder också accessoarer relaterade till balklänningar, till exempel handskar, underkläder och väskor lämpliga till balklänningar.
Annons:

Balklänning i Oskarshamn

Nedan kan du ta del av vår lista över olika klädbutiker som säljer och hyr ut balklänningar i Oskarshamn, samt accessoarer som handskar och underkläder.

Maj-Britts Syateljé
August Och Huldas v. 19
572 50 Oskarshamn


IM Syateljé
Allév. 8
572 31 OSKARSHAMN

Annons:

Hyra balklänning i Oskarshamn

I många fall är det praktiskt att hyra sin balklänning och flera av ovan butiker erbjuder sannolikt möjlighet att hyra balklänning i Oskarshamn. Använd butikernas kontaktinformation för att ta reda på i vilka klädbutiker du kan hyra balklänning i Oskarshamn.

Balklänningsfakta om orten Oskarshamn

I Oskarshamn fanns det som bekant minst en butik där man kan köpa eller hyra balklänning, nedan finns en del generell fakta om orten Oskarshamn.

Oskarshamn är en tätort och centralort i Oskarshamns kommun, Kalmar län, belägen vid Döderhultsviken i norra Kalmarsund. Bland de större industrierna kan nämnas Scania, kärnkraftverket OKG, SAFT AB (batteritillverkning) och Liljeholmens Stearinfabriks AB.

Yta: 1 310,01 hektar
Invånarantal: 17258, år 2010

Här hittar du mer information om Oskarshamn om du vill lära dig mer än saker relaterat till balklänningar i Oskarshamn.

Sammanlagt hittade vi totalt 2 olika klädbutiker där du kan köpa eller hyra balklänning i Oskarshamn. Om du inte hittar någon lämplig butik i Oskarshamn när det gäller balklänning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra klädbutiker med balklänningar i Kalmar.
Annons:

Sök balklänningar

Balklänningar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta olika klädbutiker vilka säljer och hyr ut balklänningar.