Balklänningar i Östersund

Annons:
Snygga och eleganta balklänningar i Östersund - här guidar vi dig till att hitta klädbutiker i Östersund som säljer eller hyr ut balklänningar till bra pris. Om du bor i eller i närheten av Östersund och letar efter en klädbutik i vilken du kan köpa eller hyra balklänning i Östersund som hittar du här sammanlagt 1 olika förslag nedan. Flera av butikerna i Östersund erbjuder också accessoarer relaterade till balklänningar, till exempel handskar, underkläder och väskor lämpliga till balklänningar.
Annons:

Balklänning i Östersund

Nedan kan du ta del av vår lista över olika klädbutiker som säljer och hyr ut balklänningar i Östersund, samt accessoarer som handskar och underkläder.

Atelje Grönlund
Köpmang. 32
831 30 östersund

Annons:

Hyra balklänning i Östersund

I många fall är det praktiskt att hyra sin balklänning och flera av ovan butiker erbjuder sannolikt möjlighet att hyra balklänning i Östersund. Använd butikernas kontaktinformation för att ta reda på i vilka klädbutiker du kan hyra balklänning i Östersund.

Balklänningsfakta om orten Östersund

I Östersund fanns det som bekant minst en butik där man kan köpa eller hyra balklänning, nedan finns en del generell fakta om orten Östersund.

Östersund (sydsamiska: Staare) är en tätort som är centralort i Östersunds kommun och residensstad i Jämtlands län. En mindre del av tätorten sträcker sig över kommungränsen in i grannkommunen Krokom. Östersund ligger vid Storsjön och är Storsjöbygdens, Jämtlands läns och landskaps enda stad.

Yta: 2 727,55 hektar
Invånarantal: 44327, år 2010

Här hittar du mer information om Östersund om du vill lära dig mer än saker relaterat till balklänningar i Östersund.

Sammanlagt hittade vi totalt 1 olika klädbutiker där du kan köpa eller hyra balklänning i Östersund. Om du inte hittar någon lämplig butik i Östersund när det gäller balklänning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra klädbutiker med balklänningar i Jämtland.
Annons:

Sök balklänningar

Balklänningar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta olika klädbutiker vilka säljer och hyr ut balklänningar.