Balklänningar i Gävle

Annons:
Snygga och eleganta balklänningar i Gävle - här guidar vi dig till att hitta klädbutiker i Gävle som säljer eller hyr ut balklänningar till bra pris. Om du bor i eller i närheten av Gävle och letar efter en klädbutik i vilken du kan köpa eller hyra balklänning i Gävle som hittar du här sammanlagt 4 olika förslag nedan. Flera av butikerna i Gävle erbjuder också accessoarer relaterade till balklänningar, till exempel handskar, underkläder och väskor lämpliga till balklänningar.
Annons:

Balklänning i Gävle

Nedan kan du ta del av vår lista över olika klädbutiker som säljer och hyr ut balklänningar i Gävle, samt accessoarer som handskar och underkläder.

Ateljé Pierina & Pierre
Valbog. 44
803 21 GÄVLE


Gimlin Studios
N. Rådmansg. 2
803 11 Gävle


Klädpiraten
Nyg. 13
803 20 Gävle


Klackbaren i Gävle AB
N. Slottsg. 6
803 20 Gävle

Annons:

Hyra balklänning i Gävle

I många fall är det praktiskt att hyra sin balklänning och flera av ovan butiker erbjuder sannolikt möjlighet att hyra balklänning i Gävle. Använd butikernas kontaktinformation för att ta reda på i vilka klädbutiker du kan hyra balklänning i Gävle.

Balklänningsfakta om orten Gävle

I Gävle fanns det som bekant minst en butik där man kan köpa eller hyra balklänning, nedan finns en del generell fakta om orten Gävle.

Gävle är en tätort i Gästrikland samt centralort i Gävle kommun och residensstad för Gävleborgs län. Gävle är Sveriges 13:e största samt Gästriklands och Gävleborgs läns största ort med 71 033 invånare (2010).

Yta: 42,45 km2
Invånarantal: 98970, år 2015

Här hittar du mer information om Gävle om du vill lära dig mer än saker relaterat till balklänningar i Gävle.

Sammanlagt hittade vi totalt 4 olika klädbutiker där du kan köpa eller hyra balklänning i Gävle. Om du inte hittar någon lämplig butik i Gävle när det gäller balklänning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra klädbutiker med balklänningar i Gävleborg.
Annons:

Sök balklänningar

Balklänningar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta olika klädbutiker vilka säljer och hyr ut balklänningar.