Balklänningar - Frackhuset i LUND

Annons:
Frackhuset i LUND - är en klädbutik i vilken du kan köpa eller hyra snygga och stiliga balklänningar till bra pris. Om du bor i eller i närheten av LUND så kan Frackhuset sannolikt hjälpa dig med att välja ut den bästa balklänningen till studentbalen eller annan högtid. Accessoarer till balklänningar, t.ex. handskar och underkläder kan sannolikt också Frackhuset i LUND hjälpa dig med.
Annons:

Öppettider för Frackhuset i LUND, balklänning

Innan du kontaktar eller besöker Frackhuset i LUND för frågor om balklänningar och accessoarer rekommenderar vi att du tar reda på vilka öppettider som Frackhuset i LUND har. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Frackhuset i LUND.

Kontakta Frackhuset i LUND, kan balklänningar

Nedan hittar du adress och telefonnummer till klädbutiken Frackhuset i LUND där du sannolikt kan köpa och hyra balklänning.

Frackhuset
Sandg. 2
223 50 LUND
046 - 30 45 66

Annons:

Vägbeskrivning och karta till butiken Frackhuset i LUND med snygga balklänningar

Om du behöver karta och vägbeskrivning när du ska besöka butiken Frackhuset i LUND för att prova, köpa eller hyra balklänning så hittar du det nedan:



Frackhuset - pris på köpa eller hyra balklänning i LUND

utbud och pris på balklänningar varierar mellan Frackhuset och andra klädbutiker i LUND så kan det löna sig att ta reda på utbud och pris på balklänningar hos andra klädbutiker i LUND samt i hela Skåne. På så vis kan du försäkra dig om bästa pris på de balklänningar som du vill köpa i LUND.
Annons:


Kommenterat om Frackhuset i LUND


Sök balklänningar

Balklänningar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta olika klädbutiker vilka säljer och hyr ut balklänningar.