Balklänningar i Mölndal

Annons:
Snygga och eleganta balklänningar i Mölndal - här guidar vi dig till att hitta klädbutiker i Mölndal som säljer eller hyr ut balklänningar till bra pris. Om du bor i eller i närheten av Mölndal och letar efter en klädbutik i vilken du kan köpa eller hyra balklänning i Mölndal som hittar du här sammanlagt 1 olika förslag nedan. Flera av butikerna i Mölndal erbjuder också accessoarer relaterade till balklänningar, till exempel handskar, underkläder och väskor lämpliga till balklänningar.
Annons:

Balklänning i Mölndal

Nedan kan du ta del av vår lista över olika klädbutiker som säljer och hyr ut balklänningar i Mölndal, samt accessoarer som handskar och underkläder.

Högtidskläder Birgitta Sundström
Göteborgsv. 47
431 30 Mölndal

Annons:

Hyra balklänning i Mölndal

I många fall är det praktiskt att hyra sin balklänning och flera av ovan butiker erbjuder sannolikt möjlighet att hyra balklänning i Mölndal. Använd butikernas kontaktinformation för att ta reda på i vilka klädbutiker du kan hyra balklänning i Mölndal.

Balklänningsfakta om orten Mölndal

I Mölndal fanns det som bekant minst en butik där man kan köpa eller hyra balklänning, nedan finns en del generell fakta om orten Mölndal.

Mölndal är centralort i Mölndals kommun, och en del av tätorten Göteborg. I Mölndal ligger travbanan Åbytravet, Mölndals sjukhus och 1700-talsanläggningen Gunnebo slott och Trädgårdar. På ett berg ligger Fässbergs kyrka. Mölndal har många fotbollsplaner bland annat Frejaplan, Åbys fotbollsplaner och Krokslättsvallen.

Yta: 152,28 km2
Invånarantal: 37233, år 2005

Här hittar du mer information om Mölndal om du vill lära dig mer än saker relaterat till balklänningar i Mölndal.

Sammanlagt hittade vi totalt 1 olika klädbutiker där du kan köpa eller hyra balklänning i Mölndal. Om du inte hittar någon lämplig butik i Mölndal när det gäller balklänning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra klädbutiker med balklänningar i Västra Götaland.
Annons:

Sök balklänningar

Balklänningar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta olika klädbutiker vilka säljer och hyr ut balklänningar.