Balklänningar i Göteborg

Annons:
Snygga och eleganta balklänningar i Göteborg - här guidar vi dig till att hitta klädbutiker i Göteborg som säljer eller hyr ut balklänningar till bra pris. Om du bor i eller i närheten av Göteborg och letar efter en klädbutik i vilken du kan köpa eller hyra balklänning i Göteborg som hittar du här sammanlagt 9 olika förslag nedan. Flera av butikerna i Göteborg erbjuder också accessoarer relaterade till balklänningar, till exempel handskar, underkläder och väskor lämpliga till balklänningar.
Annons:

Balklänning i Göteborg

Nedan kan du ta del av vår lista över olika klädbutiker som säljer och hyr ut balklänningar i Göteborg, samt accessoarer som handskar och underkläder.

Ramona Design
Kungsg. 10 A
411 19 GÖTEBORG


Tonys Högtidskläder
Vasaplatsen 8
411 34 Göteborg


Johans Högtidskläder
Linnég. 53
413 08 GÖTEBORG


Vasaplatsens Skrädderi & Uthyrningsaffär
Vasaplatsen 9
411 26 GÖTEBORG


Remanns Högtidskläder AB
Linnég. 4
413 04 GÖTEBORG


Samuels Skrädderi & Högtidskläder
Sprängkullsg. 10 B
411 23 Göteborg


Skräddarns Hus
Kaserntorget 8
411 18 Göteborg


Weddingsquare
S. Allég. 1
413 01 Göteborg


Levins Syateljé
Järntorgsg. 8
413 01 Göteborg

Annons:

Hyra balklänning i Göteborg

I många fall är det praktiskt att hyra sin balklänning och flera av ovan butiker erbjuder sannolikt möjlighet att hyra balklänning i Göteborg. Använd butikernas kontaktinformation för att ta reda på i vilka klädbutiker du kan hyra balklänning i Göteborg.

Balklänningsfakta om orten Göteborg

I Göteborg fanns det som bekant minst en butik där man kan köpa eller hyra balklänning, nedan finns en del generell fakta om orten Göteborg.

Göteborg är Sveriges näst största tätort, efter Stockholm, och Nordens femte största. Staden Göteborg anlades på initiativ av kung Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621.

Yta: 203,67 km2
Invånarantal: 549839, år 2010

Här hittar du mer information om Göteborg om du vill lära dig mer än saker relaterat till balklänningar i Göteborg.

Sammanlagt hittade vi totalt 9 olika klädbutiker där du kan köpa eller hyra balklänning i Göteborg. Om du inte hittar någon lämplig butik i Göteborg när det gäller balklänning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra klädbutiker med balklänningar i Västra Götaland.
Annons:

Sök balklänningar

Balklänningar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta olika klädbutiker vilka säljer och hyr ut balklänningar.