Balklänningar - Tomas Skrädderi i BORÅS

Annons:
Tomas Skrädderi i BORÅS - är en klädbutik i vilken du kan köpa eller hyra snygga och stiliga balklänningar till bra pris. Om du bor i eller i närheten av BORÅS så kan Tomas Skrädderi sannolikt hjälpa dig med att välja ut den bästa balklänningen till studentbalen eller annan högtid. Accessoarer till balklänningar, t.ex. handskar och underkläder kan sannolikt också Tomas Skrädderi i BORÅS hjälpa dig med.
Annons:

Öppettider för Tomas Skrädderi i BORÅS, balklänning

Innan du kontaktar eller besöker Tomas Skrädderi i BORÅS för frågor om balklänningar och accessoarer rekommenderar vi att du tar reda på vilka öppettider som Tomas Skrädderi i BORÅS har. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Tomas Skrädderi i BORÅS.

Kontakta Tomas Skrädderi i BORÅS, kan balklänningar

Nedan hittar du adress och telefonnummer till klädbutiken Tomas Skrädderi i BORÅS där du sannolikt kan köpa och hyra balklänning.

Tomas Skrädderi
Hallbergsg. 7
503 30 BORÅS
033 - 10 20 09

Annons:

Vägbeskrivning och karta till butiken Tomas Skrädderi i BORÅS med snygga balklänningar

Om du behöver karta och vägbeskrivning när du ska besöka butiken Tomas Skrädderi i BORÅS för att prova, köpa eller hyra balklänning så hittar du det nedan:Tomas Skrädderi - pris på köpa eller hyra balklänning i BORÅS

utbud och pris på balklänningar varierar mellan Tomas Skrädderi och andra klädbutiker i BORÅS så kan det löna sig att ta reda på utbud och pris på balklänningar hos andra klädbutiker i BORÅS samt i hela Västra Götaland. På så vis kan du försäkra dig om bästa pris på de balklänningar som du vill köpa i BORÅS.
Annons:


Kommenterat om Tomas Skrädderi i BORÅS


Sök balklänningar

Balklänningar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta olika klädbutiker vilka säljer och hyr ut balklänningar.