Balklänningar i Karlstad

Annons:
Snygga och eleganta balklänningar i Karlstad - här guidar vi dig till att hitta klädbutiker i Karlstad som säljer eller hyr ut balklänningar till bra pris. Om du bor i eller i närheten av Karlstad och letar efter en klädbutik i vilken du kan köpa eller hyra balklänning i Karlstad som hittar du här sammanlagt 2 olika förslag nedan. Flera av butikerna i Karlstad erbjuder också accessoarer relaterade till balklänningar, till exempel handskar, underkläder och väskor lämpliga till balklänningar.
Annons:

Balklänning i Karlstad

Nedan kan du ta del av vår lista över olika klädbutiker som säljer och hyr ut balklänningar i Karlstad, samt accessoarer som handskar och underkläder.

Karlstad Högtidskläder AB
Rudsv. 12
654 63 Karlstad


Kostym o. Maskeradateljén
Vikeng. 6
652 26 KARLSTAD

Annons:

Hyra balklänning i Karlstad

I många fall är det praktiskt att hyra sin balklänning och flera av ovan butiker erbjuder sannolikt möjlighet att hyra balklänning i Karlstad. Använd butikernas kontaktinformation för att ta reda på i vilka klädbutiker du kan hyra balklänning i Karlstad.

Balklänningsfakta om orten Karlstad

I Karlstad fanns det som bekant minst en butik där man kan köpa eller hyra balklänning, nedan finns en del generell fakta om orten Karlstad.

Karlstad, i äldre tid stavat Carlstad, är en tätort i Värmland, belägen vid Vänerns norra strand. Karlstad är centralort för Karlstads kommun, residensstad för Värmlands län och stiftsstad för Karlstads stift samt sedan 1999 universitetsstad. Karlstad är Sveriges 17:e största tätort.

Yta: 3 030,63 hektar
Invånarantal: 61685, år 2010

Här hittar du mer information om Karlstad om du vill lära dig mer än saker relaterat till balklänningar i Karlstad.

Sammanlagt hittade vi totalt 2 olika klädbutiker där du kan köpa eller hyra balklänning i Karlstad. Om du inte hittar någon lämplig butik i Karlstad när det gäller balklänning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra klädbutiker med balklänningar i Värmland.
Annons:

Sök balklänningar

Balklänningar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta olika klädbutiker vilka säljer och hyr ut balklänningar.