Balklänningar i Uppsala

Annons:
Snygga och eleganta balklänningar i Uppsala - här guidar vi dig till att hitta klädbutiker i Uppsala som säljer eller hyr ut balklänningar till bra pris. Om du bor i eller i närheten av Uppsala och letar efter en klädbutik i vilken du kan köpa eller hyra balklänning i Uppsala som hittar du här sammanlagt 4 olika förslag nedan. Flera av butikerna i Uppsala erbjuder också accessoarer relaterade till balklänningar, till exempel handskar, underkläder och väskor lämpliga till balklänningar.
Annons:

Balklänning i Uppsala

Nedan kan du ta del av vår lista över olika klädbutiker som säljer och hyr ut balklänningar i Uppsala, samt accessoarer som handskar och underkläder.

HeFA Brud & Fest
G. Uppsalag. 40
753 34 Uppsala


Joumana Design
St. Torget 1 C
753 20 UPPSALA


Mäster Arnes Dam & Herrskrädderi AB
Drottningg. 6
753 10 Uppsala


Boutique KOM IN
Norrlandsg. 16
752 29 UPPSALA

Annons:

Hyra balklänning i Uppsala

I många fall är det praktiskt att hyra sin balklänning och flera av ovan butiker erbjuder sannolikt möjlighet att hyra balklänning i Uppsala. Använd butikernas kontaktinformation för att ta reda på i vilka klädbutiker du kan hyra balklänning i Uppsala.

Balklänningsfakta om orten Uppsala

I Uppsala fanns det som bekant minst en butik där man kan köpa eller hyra balklänning, nedan finns en del generell fakta om orten Uppsala.

Uppsala (äldre stavning Upsala) är en tätort i Uppland, centralort i Uppsala kommun och residensstad för Uppsala län. Den är Sveriges fjärde största tätort. Sedan 1164 är Uppsala kyrkligt centrum i Sverige i och med dess ärkebiskopssäte inom Svenska kyrkan.

Yta: 48,77 km2
Invånarantal: 140454, år 2010

Här hittar du mer information om Uppsala om du vill lära dig mer än saker relaterat till balklänningar i Uppsala.

Sammanlagt hittade vi totalt 4 olika klädbutiker där du kan köpa eller hyra balklänning i Uppsala. Om du inte hittar någon lämplig butik i Uppsala när det gäller balklänning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra klädbutiker med balklänningar i Uppsala.
Annons:

Sök balklänningar

Balklänningar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta olika klädbutiker vilka säljer och hyr ut balklänningar.