Balklänningar i Södertälje

Annons:
Snygga och eleganta balklänningar i Södertälje - här guidar vi dig till att hitta klädbutiker i Södertälje som säljer eller hyr ut balklänningar till bra pris. Om du bor i eller i närheten av Södertälje och letar efter en klädbutik i vilken du kan köpa eller hyra balklänning i Södertälje som hittar du här sammanlagt 3 olika förslag nedan. Flera av butikerna i Södertälje erbjuder också accessoarer relaterade till balklänningar, till exempel handskar, underkläder och väskor lämpliga till balklänningar.
Annons:

Balklänning i Södertälje

Nedan kan du ta del av vår lista över olika klädbutiker som säljer och hyr ut balklänningar i Södertälje, samt accessoarer som handskar och underkläder.

AB Eddessas Mode
Björnöv. 14
151 65 SÖDERTÄLJE


Mk Mode
Mälareg. 12
151 71 Södertälje


Bröllopsspecialisten
Nyg. 30 B
151 72 SÖDERTÄLJE

Annons:

Hyra balklänning i Södertälje

I många fall är det praktiskt att hyra sin balklänning och flera av ovan butiker erbjuder sannolikt möjlighet att hyra balklänning i Södertälje. Använd butikernas kontaktinformation för att ta reda på i vilka klädbutiker du kan hyra balklänning i Södertälje.

Balklänningsfakta om orten Södertälje

I Södertälje fanns det som bekant minst en butik där man kan köpa eller hyra balklänning, nedan finns en del generell fakta om orten Södertälje.

Södertälje är en tätort i landskapet Södermanland, Stockholms län och centralort i Södertälje kommun. Första gången Södertälje omnämndes i de historiska källorna var år 1070 av Adam av Bremen då han i sitt verk Gesta Hammaburgensis Ecclesiae pontificum omnämner platsen i en beskrivning av vägen mellan Skara och Birka.

Yta: 2 584,45 hektar
Invånarantal: 64 619, år 2010

Här hittar du mer information om Södertälje om du vill lära dig mer än saker relaterat till balklänningar i Södertälje.

Sammanlagt hittade vi totalt 3 olika klädbutiker där du kan köpa eller hyra balklänning i Södertälje. Om du inte hittar någon lämplig butik i Södertälje när det gäller balklänning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra klädbutiker med balklänningar i Stockholm.
Annons:

Sök balklänningar

Balklänningar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta olika klädbutiker vilka säljer och hyr ut balklänningar.