Balklänningar i Kista

Annons:
Snygga och eleganta balklänningar i Kista - här guidar vi dig till att hitta klädbutiker i Kista som säljer eller hyr ut balklänningar till bra pris. Om du bor i eller i närheten av Kista och letar efter en klädbutik i vilken du kan köpa eller hyra balklänning i Kista som hittar du här sammanlagt 1 olika förslag nedan. Flera av butikerna i Kista erbjuder också accessoarer relaterade till balklänningar, till exempel handskar, underkläder och väskor lämpliga till balklänningar.
Annons:

Balklänning i Kista

Nedan kan du ta del av vår lista över olika klädbutiker som säljer och hyr ut balklänningar i Kista, samt accessoarer som handskar och underkläder.

Rolands Mode
Kista Galleria
164 91 KISTA

Annons:

Hyra balklänning i Kista

I många fall är det praktiskt att hyra sin balklänning och flera av ovan butiker erbjuder sannolikt möjlighet att hyra balklänning i Kista. Använd butikernas kontaktinformation för att ta reda på i vilka klädbutiker du kan hyra balklänning i Kista.

Balklänningsfakta om orten Kista

I Kista fanns det som bekant minst en butik där man kan köpa eller hyra balklänning, nedan finns en del generell fakta om orten Kista.

Kista är en stadsdel belägen i Västerort inom Stockholms kommun. Kista ingår i Rinkeby-Kista stadsdelsområde och gränsar till Akalla, Husby och Rinkeby i samma stadsdelsområde samt Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Kista centrum ligger cirka 9,5 km vägavstånd nordnordväst om Norrtull i nordligaste delen av Stockholms innerstad

Yta: 414 hektar
Invånarantal: 12 027, år 2014

Här hittar du mer information om Kista om du vill lära dig mer än saker relaterat till balklänningar i Kista.

Sammanlagt hittade vi totalt 1 olika klädbutiker där du kan köpa eller hyra balklänning i Kista. Om du inte hittar någon lämplig butik i Kista när det gäller balklänning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra klädbutiker med balklänningar i Stockholm.
Annons:

Sök balklänningar

Balklänningar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta olika klädbutiker vilka säljer och hyr ut balklänningar.