Balklänningar i Johanneshov

Annons:
Snygga och eleganta balklänningar i Johanneshov - här guidar vi dig till att hitta klädbutiker i Johanneshov som säljer eller hyr ut balklänningar till bra pris. Om du bor i eller i närheten av Johanneshov och letar efter en klädbutik i vilken du kan köpa eller hyra balklänning i Johanneshov som hittar du här sammanlagt 1 olika förslag nedan. Flera av butikerna i Johanneshov erbjuder också accessoarer relaterade till balklänningar, till exempel handskar, underkläder och väskor lämpliga till balklänningar.
Annons:

Balklänning i Johanneshov

Nedan kan du ta del av vår lista över olika klädbutiker som säljer och hyr ut balklänningar i Johanneshov, samt accessoarer som handskar och underkläder.

Karl Gerhards Kostymateljé
Burspråksv. 1
121 47 Johanneshov

Annons:

Hyra balklänning i Johanneshov

I många fall är det praktiskt att hyra sin balklänning och flera av ovan butiker erbjuder sannolikt möjlighet att hyra balklänning i Johanneshov. Använd butikernas kontaktinformation för att ta reda på i vilka klädbutiker du kan hyra balklänning i Johanneshov.

Balklänningsfakta om orten Johanneshov

I Johanneshov fanns det som bekant minst en butik där man kan köpa eller hyra balklänning, nedan finns en del generell fakta om orten Johanneshov.

Johanneshov är en stadsdel i norra delen av Söderort inom Stockholms kommun. Den gränsar till stadsdelarna Södra Hammarbyhamnen, Hammarbyhöjden, Gamla Enskede, Enskede gård och Årsta. Här ligger Globenområdet och Slakthusområdet.

Yta: 127 hektar
Invånarantal: 5881, år 2008

Här hittar du mer information om Johanneshov om du vill lära dig mer än saker relaterat till balklänningar i Johanneshov.

Sammanlagt hittade vi totalt 1 olika klädbutiker där du kan köpa eller hyra balklänning i Johanneshov. Om du inte hittar någon lämplig butik i Johanneshov när det gäller balklänning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra klädbutiker med balklänningar i Stockholm.
Annons:

Sök balklänningar

Balklänningar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta olika klädbutiker vilka säljer och hyr ut balklänningar.