Balklänningar i Järfälla

Annons:
Snygga och eleganta balklänningar i Järfälla - här guidar vi dig till att hitta klädbutiker i Järfälla som säljer eller hyr ut balklänningar till bra pris. Om du bor i eller i närheten av Järfälla och letar efter en klädbutik i vilken du kan köpa eller hyra balklänning i Järfälla som hittar du här sammanlagt 1 olika förslag nedan. Flera av butikerna i Järfälla erbjuder också accessoarer relaterade till balklänningar, till exempel handskar, underkläder och väskor lämpliga till balklänningar.
Annons:

Balklänning i Järfälla

Nedan kan du ta del av vår lista över olika klädbutiker som säljer och hyr ut balklänningar i Järfälla, samt accessoarer som handskar och underkläder.

Touma Aframs Skrädderi
Allmogeplatsen 8
177 30 JÄRFÄLLA

Annons:

Hyra balklänning i Järfälla

I många fall är det praktiskt att hyra sin balklänning och flera av ovan butiker erbjuder sannolikt möjlighet att hyra balklänning i Järfälla. Använd butikernas kontaktinformation för att ta reda på i vilka klädbutiker du kan hyra balklänning i Järfälla.

Balklänningsfakta om orten Järfälla

I Järfälla fanns det som bekant minst en butik där man kan köpa eller hyra balklänning, nedan finns en del generell fakta om orten Järfälla.

Järfälla kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Jakobsberg, som är en del av tätorten Stockholm. Det äldsta dokument där namnet Järfälla nämns är mer än 700 år gammalt, daterat 26 januari 1310. I dokumentet som är ett testamente upprättat av ärkebiskop Nils Kettilsson, testamenterar Ragnwald Ingesson

Yta: 63,03 km2
Invånarantal: 72 429, år 2015

Här hittar du mer information om Järfälla om du vill lära dig mer än saker relaterat till balklänningar i Järfälla.

Sammanlagt hittade vi totalt 1 olika klädbutiker där du kan köpa eller hyra balklänning i Järfälla. Om du inte hittar någon lämplig butik i Järfälla när det gäller balklänning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra klädbutiker med balklänningar i Stockholm.
Annons:

Sök balklänningar

Balklänningar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta olika klädbutiker vilka säljer och hyr ut balklänningar.