Balklänningar i Hägersten

Annons:
Snygga och eleganta balklänningar i Hägersten - här guidar vi dig till att hitta klädbutiker i Hägersten som säljer eller hyr ut balklänningar till bra pris. Om du bor i eller i närheten av Hägersten och letar efter en klädbutik i vilken du kan köpa eller hyra balklänning i Hägersten som hittar du här sammanlagt 1 olika förslag nedan. Flera av butikerna i Hägersten erbjuder också accessoarer relaterade till balklänningar, till exempel handskar, underkläder och väskor lämpliga till balklänningar.
Annons:

Balklänning i Hägersten

Nedan kan du ta del av vår lista över olika klädbutiker som säljer och hyr ut balklänningar i Hägersten, samt accessoarer som handskar och underkläder.

Little Fairies
Skidv. 21
129 49 Hägersten

Annons:

Hyra balklänning i Hägersten

I många fall är det praktiskt att hyra sin balklänning och flera av ovan butiker erbjuder sannolikt möjlighet att hyra balklänning i Hägersten. Använd butikernas kontaktinformation för att ta reda på i vilka klädbutiker du kan hyra balklänning i Hägersten.

Balklänningsfakta om orten Hägersten

I Hägersten fanns det som bekant minst en butik där man kan köpa eller hyra balklänning, nedan finns en del generell fakta om orten Hägersten.

Hägersten är en stadsdel i Söderort i Stockholms kommun. Namnet på torpet Haegrasteen nämns första gång i ett brev från 1432. Området tillhörde Hägerstens gård, som avsöndrades från Årsta Gård 1763. Gården ligger vid Hägerstensbrinken 27–31, och den nuvarande byggnaden uppfördes cirka 1755.

Yta: 193 hektar
Invånarantal: 7636, år 2013

Här hittar du mer information om Hägersten om du vill lära dig mer än saker relaterat till balklänningar i Hägersten.

Sammanlagt hittade vi totalt 1 olika klädbutiker där du kan köpa eller hyra balklänning i Hägersten. Om du inte hittar någon lämplig butik i Hägersten när det gäller balklänning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra klädbutiker med balklänningar i Stockholm.
Annons:

Sök balklänningar

Balklänningar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta olika klädbutiker vilka säljer och hyr ut balklänningar.