Balklänningar i Bromma

Annons:
Snygga och eleganta balklänningar i Bromma - här guidar vi dig till att hitta klädbutiker i Bromma som säljer eller hyr ut balklänningar till bra pris. Om du bor i eller i närheten av Bromma och letar efter en klädbutik i vilken du kan köpa eller hyra balklänning i Bromma som hittar du här sammanlagt 1 olika förslag nedan. Flera av butikerna i Bromma erbjuder också accessoarer relaterade till balklänningar, till exempel handskar, underkläder och väskor lämpliga till balklänningar.
Annons:

Balklänning i Bromma

Nedan kan du ta del av vår lista över olika klädbutiker som säljer och hyr ut balklänningar i Bromma, samt accessoarer som handskar och underkläder.

Matildas Fest
Kamomillagatan 10
168 72 Bromma

Annons:

Hyra balklänning i Bromma

I många fall är det praktiskt att hyra sin balklänning och flera av ovan butiker erbjuder sannolikt möjlighet att hyra balklänning i Bromma. Använd butikernas kontaktinformation för att ta reda på i vilka klädbutiker du kan hyra balklänning i Bromma.

Balklänningsfakta om orten Bromma

I Bromma fanns det som bekant minst en butik där man kan köpa eller hyra balklänning, nedan finns en del generell fakta om orten Bromma.

Bromma är en närförort inom Västerort i Stockholms kommun som utmärks bland annat av dess trädgårdsstad, ett läge intill Stockholms innerstad och närhet till Mälaren och flera naturreservat. Bromma har, enligt statistik från 2013, cirka 71 000 invånare. Av områdets 35 600 bostäder är 26 700 lägenheter och 7 900 småhus.

Yta:
Invånarantal: 71 100, år 2013

Här hittar du mer information om Bromma om du vill lära dig mer än saker relaterat till balklänningar i Bromma.

Sammanlagt hittade vi totalt 1 olika klädbutiker där du kan köpa eller hyra balklänning i Bromma. Om du inte hittar någon lämplig butik i Bromma när det gäller balklänning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra klädbutiker med balklänningar i Stockholm.
Annons:

Sök balklänningar

Balklänningar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta olika klädbutiker vilka säljer och hyr ut balklänningar.