Balklänningar - Irmas Hus i MALMÖ

Annons:
Irmas Hus i MALMÖ - är en klädbutik i vilken du kan köpa eller hyra snygga och stiliga balklänningar till bra pris. Om du bor i eller i närheten av MALMÖ så kan Irmas Hus sannolikt hjälpa dig med att välja ut den bästa balklänningen till studentbalen eller annan högtid. Accessoarer till balklänningar, t.ex. handskar och underkläder kan sannolikt också Irmas Hus i MALMÖ hjälpa dig med.
Annons:

Öppettider för Irmas Hus i MALMÖ, balklänning

Innan du kontaktar eller besöker Irmas Hus i MALMÖ för frågor om balklänningar och accessoarer rekommenderar vi att du tar reda på vilka öppettider som Irmas Hus i MALMÖ har. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Irmas Hus i MALMÖ.

Kontakta Irmas Hus i MALMÖ, kan balklänningar

Nedan hittar du adress och telefonnummer till klädbutiken Irmas Hus i MALMÖ där du sannolikt kan köpa och hyra balklänning.

Irmas Hus
Kalendeg. 13
211 35 Malmö
040 - 611 08 00

Annons:

Vägbeskrivning och karta till butiken Irmas Hus i MALMÖ med snygga balklänningar

Om du behöver karta och vägbeskrivning när du ska besöka butiken Irmas Hus i MALMÖ för att prova, köpa eller hyra balklänning så hittar du det nedan:Irmas Hus - pris på köpa eller hyra balklänning i MALMÖ

utbud och pris på balklänningar varierar mellan Irmas Hus och andra klädbutiker i MALMÖ så kan det löna sig att ta reda på utbud och pris på balklänningar hos andra klädbutiker i MALMÖ samt i hela Skåne. På så vis kan du försäkra dig om bästa pris på de balklänningar som du vill köpa i MALMÖ.
Annons:


Kommenterat om Irmas Hus i MALMÖ


Sök balklänningar

Balklänningar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta olika klädbutiker vilka säljer och hyr ut balklänningar.