Balklänningar i Öjebyn

Annons:
Snygga och eleganta balklänningar i Öjebyn - här guidar vi dig till att hitta klädbutiker i Öjebyn som säljer eller hyr ut balklänningar till bra pris. Om du bor i eller i närheten av Öjebyn och letar efter en klädbutik i vilken du kan köpa eller hyra balklänning i Öjebyn som hittar du här sammanlagt 2 olika förslag nedan. Flera av butikerna i Öjebyn erbjuder också accessoarer relaterade till balklänningar, till exempel handskar, underkläder och väskor lämpliga till balklänningar.
Annons:

Balklänning i Öjebyn

Nedan kan du ta del av vår lista över olika klädbutiker som säljer och hyr ut balklänningar i Öjebyn, samt accessoarer som handskar och underkläder.

Skinn Ateljén
Rågg. 12 B
943 31 ÖJEBYN


Cinderella
Öjag. 39
943 31 ÖJEBYN

Annons:

Hyra balklänning i Öjebyn

I många fall är det praktiskt att hyra sin balklänning och flera av ovan butiker erbjuder sannolikt möjlighet att hyra balklänning i Öjebyn. Använd butikernas kontaktinformation för att ta reda på i vilka klädbutiker du kan hyra balklänning i Öjebyn.

Balklänningsfakta om orten Öjebyn

I Öjebyn fanns det som bekant minst en butik där man kan köpa eller hyra balklänning, nedan finns en del generell fakta om orten Öjebyn.

Öjebyn är ett bostadsområde och en stadsdel i tätorten Piteå som tidigare utgjort en egen tätort/stad. Öjebyn är också kyrkbyn i Piteå socken. Från Öjebyn bedrevs handel företogs med samerna i Pite lappmark. 1620 gjorde Olof Bure en stadsplan för Öjebyn/Piteå

Yta:
Invånarantal: 4008, år 1990

Här hittar du mer information om Öjebyn om du vill lära dig mer än saker relaterat till balklänningar i Öjebyn.

Sammanlagt hittade vi totalt 2 olika klädbutiker där du kan köpa eller hyra balklänning i Öjebyn. Om du inte hittar någon lämplig butik i Öjebyn när det gäller balklänning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra klädbutiker med balklänningar i Norrbotten.
Annons:

Sök balklänningar

Balklänningar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta olika klädbutiker vilka säljer och hyr ut balklänningar.