Balklänningar i Kalmar

Annons:
Snygga och eleganta balklänningar i Kalmar - här guidar vi dig till att hitta klädbutiker i Kalmar som säljer eller hyr ut balklänningar till bra pris. Om du bor i eller i närheten av Kalmar och letar efter en klädbutik i vilken du kan köpa eller hyra balklänning i Kalmar som hittar du här sammanlagt 1 olika förslag nedan. Flera av butikerna i Kalmar erbjuder också accessoarer relaterade till balklänningar, till exempel handskar, underkläder och väskor lämpliga till balklänningar.
Annons:

Balklänning i Kalmar

Nedan kan du ta del av vår lista över olika klädbutiker som säljer och hyr ut balklänningar i Kalmar, samt accessoarer som handskar och underkläder.

Noelle
Storg. 10
392 32 KALMAR

Annons:

Hyra balklänning i Kalmar

I många fall är det praktiskt att hyra sin balklänning och flera av ovan butiker erbjuder sannolikt möjlighet att hyra balklänning i Kalmar. Använd butikernas kontaktinformation för att ta reda på i vilka klädbutiker du kan hyra balklänning i Kalmar.

Balklänningsfakta om orten Kalmar

I Kalmar fanns det som bekant minst en butik där man kan köpa eller hyra balklänning, nedan finns en del generell fakta om orten Kalmar.

Kalmar är en tätort vid Smålandskusten i sydöstra Sverige. Kalmar är centralort i Kalmar kommun samt residensstad i Kalmar län. Kalmar fick en högskola 1977 och blev universitetsstad 2010. Kalmar hade 36 392 invånare år 2010. Kalmar är Smålands tredje största tätort efter Jönköping och Växjö.

Yta: 1 950,08 hektar
Invånarantal: 36392, år 2010

Här hittar du mer information om Kalmar om du vill lära dig mer än saker relaterat till balklänningar i Kalmar.

Sammanlagt hittade vi totalt 1 olika klädbutiker där du kan köpa eller hyra balklänning i Kalmar. Om du inte hittar någon lämplig butik i Kalmar när det gäller balklänning rekommenderar vi att du letar vidare efter andra klädbutiker med balklänningar i Kalmar.
Annons:

Sök balklänningar

Balklänningar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta olika klädbutiker vilka säljer och hyr ut balklänningar.