Balklänningar - Black Tie i HALMSTAD

Annons:
Black Tie i HALMSTAD - är en klädbutik i vilken du kan köpa eller hyra snygga och stiliga balklänningar till bra pris. Om du bor i eller i närheten av HALMSTAD så kan Black Tie sannolikt hjälpa dig med att välja ut den bästa balklänningen till studentbalen eller annan högtid. Accessoarer till balklänningar, t.ex. handskar och underkläder kan sannolikt också Black Tie i HALMSTAD hjälpa dig med.
Annons:

Öppettider för Black Tie i HALMSTAD, balklänning

Innan du kontaktar eller besöker Black Tie i HALMSTAD för frågor om balklänningar och accessoarer rekommenderar vi att du tar reda på vilka öppettider som Black Tie i HALMSTAD har. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Black Tie i HALMSTAD.

Kontakta Black Tie i HALMSTAD, kan balklänningar

Nedan hittar du adress och telefonnummer till klädbutiken Black Tie i HALMSTAD där du sannolikt kan köpa och hyra balklänning.

Black Tie
Sadelv. 10
302 62 HALMSTAD
035 - 22 12 44

Annons:

Vägbeskrivning och karta till butiken Black Tie i HALMSTAD med snygga balklänningar

Om du behöver karta och vägbeskrivning när du ska besöka butiken Black Tie i HALMSTAD för att prova, köpa eller hyra balklänning så hittar du det nedan:Black Tie - pris på köpa eller hyra balklänning i HALMSTAD

utbud och pris på balklänningar varierar mellan Black Tie och andra klädbutiker i HALMSTAD så kan det löna sig att ta reda på utbud och pris på balklänningar hos andra klädbutiker i HALMSTAD samt i hela Halland. På så vis kan du försäkra dig om bästa pris på de balklänningar som du vill köpa i HALMSTAD.
Annons:


Kommenterat om Black Tie i HALMSTAD


Sök balklänningar

Balklänningar i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta olika klädbutiker vilka säljer och hyr ut balklänningar.